برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته روان‌شناسی

مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته روان‌شناسی به همت انجمن علمی - دانشجویی روان‌شناسی روز سه‌شنبه ۱۶ آبان در سالن دکتر کاظمی آشتیانی با حضور دانشجویان، استادان و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این مراسم که با خوشامدگویی به دانشجویان نوورودی رشته روان‌شناسی همراه بود، دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ، ضمن تبریک به دانشجویان نوورودی رشته روان‌شناسی، اهمیت این رشته را یادآور شد. ایشان ضمن اشاره به اینکه دانشگاه‌ها متناسب به شرایط و مقتضیات نسل‌های گذشته ایجاد شده‌اند، خواستار توجه به خواسته‌های نسل کنونی و مقتضیات روز، به‌ویژه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و آموزشی شد. صدرا عمویی، مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه؛ دکتر نازنین عابد، مدیر گروه روان‌شناسی؛ دکتر سمانه بهزادپور و دکتر آرش حیدری، از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه سخنرانان دیگر این مراسم بودند.